Vernieuwing ThermoFles.net

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets op deze website gepost heb en helaas heeft dat er mee te maken dat er iemand zo leuk was om mij thuis te hacken(ondanks mijn beveligingen) en alle gegevens van me te stelen.

Gelukkig was er niet zo heel erg veel schade aangericht en was de hack relatief snel te stoppen en al mijn wachtwoorden en gebruikersnamen te veranderen. Helaas had dat een wat andere werking specifiek op deze website. Want, ook mijn cloudflare account was gehacked zo bleek later, was deze website ineens in handen gekomen van een stel russen.

Na enige tijd heen en weer gemaild te hebben met mijn provider (en zo kwamen we op de hack van cloudflare) kwamen we erachter dat er diverse DNS doorverwijzingen zaten op mijn website, en dat al mijn content op de website ineens weg was. Na 3 maanden heb ik dan eindelijk mijn website terug. Goddank. Maar, nu komt de ellende, ik had geen backup van deze website.

En aangezien mijn hele website toch al vol stond met het russisch alfabet, moest ik er toch maar aan geloven om helemaal overnieuw te beginnen met de website. Zo ben ik dus ook op de nieuwe look gekomen.

En zoals Cruiff altijd al zei; Ieder nadeel, heb ze voordeel.

Ik ben dus begonnen met het maken van de de website ThermoFles 2.0 . Nu heb ik zo goed en zo kwaad mogelijk alles bijna op orde van de website, alleen nog een paar kleine dingen wat aangepast moeten worden, maar ach….dat komt wel.

Wat kunnen jullie van mij verwachten op deze website? Nou zoals jullie weten heb ik niet alleen deze website, maar heb ik ook nog andere websites die ik in beheer heb. Deze zal ik allemaal stuk voor stuk aan elkaar gaan linken. Iedere website (behalve deze) heeft zijn eigen forum, om dingen gescheiden te houden.

Ik ga mij onderandere concentreren op de games Farming Simulator 2017, Minecraft en Euro Truck Simulator 2.

Ik ga in de komende tijd per game een post schrijven over hoe mijn visie daarin is, en met welke doelstelling ik die game wil beheren onder ThermoFles.net . Maar tot dat het zo ver is, ga ik eerst deze website helemaal op orde maken.

– ThermoFles

2 gedachten over “Vernieuwing ThermoFles.net

  • 16 januari 2018 om 20:10
   Permalink

   Ja absoluut. Ben er ook zwaar druk mee geweest, politie en de rataplan af moeten gaan…ik wens dit dus niemand toe. Maar het positieve is dat er wel een vernieuwde website staat 😉

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *