Uitbreiding spel ondersteuning

Bij ThermoFles.net zijn we altijd in voor een goed potje online gamen, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar wat nog mooier is dat we niet alleen maar Minecraft, Euro Truck Sim 2 en Farmin Sim 17 ondersteunen.

Vanaf vandaag ondersteunen we ook games zoals GTA V Online, Rocket League, Counter-Strike, DotA 2, League of Legends, Arma, PUBG en nog veel meer. Als er games zijn waarvan jullie denk dat die weg moeten, of misschien juist toegevoegd moeten worden, laat het weten in een reactie, of spreek ons aan teamspeak. Ons TeamSpeak adres is: play.infinityworlds.nl

Van elk kanaal op TeamSpeak zal er in het begin maar 1 zijn, behalve van CSGO. Dit worden 2 kanalen. 1 kanaal van CSGO word voor iedereen wat met CSGO aan het gamen is, en het andere zal een max 5 player kanaal zijn voor competetief gamen.

Heb je een eigen CSGO team? Neem dan contact op met ons via een DM op TeamSpeak zodat een admin je terug kan contacteren voor de aanvraag te voltooien.

 

Onze algemene TeamSpeak regels vind je hier. Deze zijn in het Engels omdat de internationale voertaal is, en daarom voor iedereen duidelijk zal zijn.

 

~ThermoFles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *