Tweede ‘Passion of the Christ’ draait om wederopstanding

Acteur Jim Caviezel, die in 2004 schitterde in Mel Gibsons The Passion of the Christ stelt in een interview met USA Today dat er nog altijd gewerkt wordt aan een vervolg. Daarin zal hij terugkeren als Jezus. De oorspronkelijke film was behoorlijk controversieel, vooral door de expliciete beelden van de lijdensweg van Jezus.

 

Nu, twee jaar sinds we hoorden dat het vervolg in ontwikkeling is, is er eindelijk weer nieuws. De film zal draaien om de wederopstanding van Jezus en daarin is dus weer een rol weggelegd voor Caviezel. “Er zijn dingen die ik niet kan zeggen, die het publiek zullen choqueren. Het wordt geweldig, hou het in de gaten,” aldus de acteur.

Die deed vervolgens een extra duit in het zakje: “ik zal je niet vertellen hoe hij het benadert, maar wat ik je wel kan zeggen, is dat het de grootste film in de geschiedenis zal worden. Het is gewoon zo goed.” In hoeverre we dat laatste serieus moeten nemen is de vraag, maar vermoedelijk zal de film wel flink wat geld opleveren.

The Passion of the Christ draaide in 2004 in de bioscoop en was een megahit. Met het budget van 30 miljoen dollar, werd wereldwijd 611 miljoen dollar verdiend, waarmee het een van de best verdienende R-Rated films in de geschiedenis is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *